Job Engineers - Technisch personeel voor een flexibele schil

Wij helpen met de inrichting van een flexibele schil

Wij helpen met de inrichting van een flexibele schil

De ontwikkelingen in de bouwwereld volgen elkaar snel op. Nog maar kort geleden waren we de financiële crisis te boven en liep alles gesmeerd. Totdat stikstof, PFAS en corona om de hoek kwamen kijken.

We zien dat architecten- en bouwtechnische bureaus nog steeds op zoek zijn naar capaciteit voor BIM-modellering en technisch tekenwerk, want bouwen blijft voorlopig een prioriteit in Nederland. Echter, de meeste bedrijven zijn voorzichtig met het vergroten van hun aantal vaste medewerkers. Spreiding van risico’s is in deze tijd geen overbodige luxe.

Detachering van bouwkundigen

Heeft u werk, maar wilt u niet meer mensen in dienst nemen? Job Engineers helpt u met de inrichting van een flexibele schil van onder andere Bouwkundig Modelleurs en BIM Engineers, zonder langlopende contracten en risico’s. Wij detacheren bouwkundigen die we eventueel zelf opleiden tot het niveau dat u van ze verwacht. Onze gecertificeerde modelleurs werken met onder meer Autodesk Revit, BIM 360 en AutoCAD Architecture.

Om uw wensen en onze mogelijkheden af te stemmen, neemt u direct contact op met Job Engineers via +31 88 39 77 300 of  info@job-engineers.nl.

Onze professionals creëren de wereld van morgen

Op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van uw technisch-personeelsbestand? Zelf aan de slag als modelleur of BIM-specialist voor interessante opdrachtgevers? Neem contact op met Job Engineers voor een advies over de te ondernemen stappen.

Berichten per categorie