Detachering Modelleurs & Engineers | Job Engineers 's-Hertogenbosch

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch – Detachering tekenaars, engineers en modelleurs

Ontdek Job Engineers ‘s-Hertogenbosch. Als specialist in het detacheren, werven en begeleiden van professionals in de bouw- en werktuigbouwsector, vormen wij als lid van de ICN Group een integraal onderdeel van een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers. Naast ons brede netwerk bieden we hoogwaardige trainingen aan om ervoor te zorgen dat onze kandidaten goed opgeleid zijn en direct aan de slag kunnen bij een van onze opdrachtgevers.

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch voor werkzoekende

Bij Job Engineers ‘s-Hertogenbosch hebben we opdrachtgevers voor zowel beginnende als ervaren modelleurs, tekenaars en engineers. Naast het matchen met de ideale opdrachtgever bieden we ondersteuning in de vorm van trainingen, zoals Revit, Inventor, AutoCAD en BIM. Deze trainingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op je nieuwe baan. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden we opdrachten die je verder brengen in je carrière, en dit doen we gezamenlijk in een loopbaantraject waarbij we samen de route uitstippelen.

Job Engineers Den Bosch voor werkgevers

Wij vervullen de vraag naar technisch-innovatieve expertise en resources voor opdrachtgevers. Dit realiseren we door een doelgerichte sollicitatieprocedure, trainingen en in-house begeleiding. Hierdoor sluiten onze kandidaten volledig aan op alle wensen en behoeften uit de markt.

Waarom kiezen voor Job Engineers ‘s-Hertogenbosch?

Bij Job Engineers ‘s-Hertogenbosch staat begeleiding van onze kandidaten centraal. Tijdens het sollicitatiegesprek voeren we een uitgebreid gesprek om zowel je competenties als valkuilen zichtbaar te maken. Vervolgens gaan we direct op zoek naar je ideale match. Als er geen passende opdracht gevonden kan worden, bieden we extra training aan om je vaardigheden te verbeteren, zodat je direct de arbeidsmarkt kunt betreden.

Vacatures bij Job Engineers Den Bosch

Ontdek een breed scala aan vacatures in de bouw- en werktuigbouwbranche bij Job Engineers ‘s-Hertogenbosch. Deze vacatures zijn geschikt voor tekenaars, engineers en modelleurs. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je een tekenaar, engineer of modelleur voor je project? Bekijk dan onze vacatures of meld je aan als opdrachtgever.

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Vacatures direct in jouw e-mailbox