Specialist in detachering voor technische functies in de bouw- en maakindustrie

Matching business ambitions


Als organisaties behoefte hebben aan extra capaciteit omdat zij groeien of een drukke periode moeten overbruggen, dan kunnen ze terecht bij Job Engineers. Wij helpen bedrijven in de bouw- en maakindustrie (tijdelijk) aan hooggekwalificeerd technisch personeel om ambities waar te maken. Vakkundig en direct of op korte termijn inzetbaar.

Consultants van Job Engineers kennen de arbeidsmarkt en volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de bouw- en maakindustrie vanuit technologisch, economisch en HR-perspectief. Hierdoor schakelen wij snel en doelgericht tussen de visie en missie van opdrachtgevers en de expertise en ambities van onze kandidaten.

Belangrijk onderscheidend vermogen van Job Engineers is de ICN Group waarvan wij deel uitmaken. Hierdoor kunnen we bedrijven complete oplossingen ten aanzien van consultancy, competentieontwikkeling, systemen en human resources op maat leveren. Expertise van kandidaten laten we door middel van training en in-house begeleiding snel op de vraag uit de markt aansluiten.


ContactSpecialisten
Job Engineers voor bedrijven met ambitie

Onze specialisten creëren de wereld van morgen

Door eerst met u de uit te voeren werkzaamheden nauwgezet te inventariseren, selecteert Job Engineers de juiste kandidaten. Mocht uw organisatie niet over voldoende software-licenties of hardware beschikken, dan kunnen we ook dat voor u regelen. Onze modelleurs kunnen dan met een eigen workstation en softwarelicentie direct bij u op locatie aan de slag. Lees bijvoorbeeld over Nino, een Bouwkundig Tekenaar met jarenlange ervaring.


Op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van uw technisch-personeelsbestand? Neem contact op met Job Engineers voor een advies over de te ondernemen stappen en een overzicht van beschikbare kandidaten.


Neem contact op

BIM projectleider

BIM Projectleider

Een BIM Projectleider of Regisseur coördineert en begeleidt de Engineers binnen een project. Hij zorgt er eventueel voor dat iedereen volgens het BIM-model werkt. Waar nodig werkt een projectleider zelfstandig projecten uit, van schetsontwerp tot productie. Hij zorgt voor de aansluiting tussen de door uw organisatie gehanteerde BIM-werkwijze en de manier waarop uw bouwpartners hun productieproces aansturen.

Een BIM Projecteider is continu bezig de werkwijze van uw organisatie te ontwikkelen en waar mogelijk verbetervoorstellen te doen.

modelleur met de laatste technische kennis

Modelleurs en (BIM) Engineers

De Modelleurs en (BIM) Engineers die Job Engineers aanbiedt, zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van Autodesk AutoCAD, Inventor, Revit en andere branchespecifieke CAD/CAM-software.

Zij helpen u bij de invulling van ontbrekende expertise of bij het opvangen van tijdelijke werkpieken. Dit kan bij u op locatie, maar ook op de tekenkamer van Job Engineers.

Onze (BIM) Engineers kunnen uitstekend zelfstandig of in teamverband uit de voeten. Een (BIM) Engineer communiceert optimaal met alle bij het ontwerp-, bouw- en/of productieproces betrokken partners.

de juiste kandidaat op de juiste werkplek

Kandidaten direct in uw e-mailbox


ICN Group

Job Engineers is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Job Engineers Rotterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 300
info@job-engineers.nl

KvK: 18081378
BTW: NL815778740B01

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
+31 88 39 77 300

Job Engineers Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
+31 88 39 77 300

job engineers linkedinjob engineers youtubejob engineers instagramjob engineers twitter

© 2023 Job Engineers bv. All rights reserved.