Detachering Modelleurs & Engineers | Job Engineers Rotterdam

Job Engineers Rotterdam – Detachering tekenaars, engineers en modelleurs

Job Engineers Rotterdam is gevestigd in de Van Nelle Fabriek in de Nelleweg. Job Engineers Rotterdam heeft een specialisatie in detacheren, werven en begeleiden van professionals, deze professionals zijn gevestigd in de bouw- en werktuigbouwkunde- sector. Job Engineers is lid van de ICN group, de ICN group bestaat uit een groot aantal bedrijven, hierdoor beschikken wij over een groot netwerk aan opdrachtgevers. Naast een groot netwerk aan opdrachtgevers bieden wij ook vakkundige trainingen. Door middel van deze trainingen zorgen wij ervoor dat onze kandidaten goed opgeleid worden en direct aan de slag kunnen bij een van onze opdrachtgevers.

Job Engineers Rotterdam voor werkzoekende

Job Engineers Rotterdam heeft opdrachtgevers voor zowel beginnende als gevorderde modelleurs, tekenaars of engineers. Naast de ideale opdrachtgever bieden wij ook ondersteuning in de vorm van trainingen (Revit, Inventor, Autocad, BIM). Door middel van deze training zorgen we ervoor dat jij volledig voorbereid bent op je nieuwe baan. Door ons groot netwerk bieden wij opdrachten die je steeds een stap verder brengen in je carrière. Dit doen we gezamenlijk in een loopbaantraject waarbij we samen de route uitstippelen.

Job Engineers Rotterdam voor opdrachtgevers

Job Engineers Rotterdam zorgt ervoor dat vraag naar technisch-innovatieve expertise en resources wordt gevuld. Dit bewerkstelligen we door een gerichte sollicitatieprocedure, trainingen en in-house begeleiding. Hierdoor sluiten onze kandidaten volledig aan op alle wensen en behoeftes uit de markt.

Waarom Job Engineers Rotterdam?

Begeleiding van onze kandidaten staat op de eerste plek bij Job Engineers Rotterdam. Door een uitvoerig gesprek tijdens het sollicitatiegesprek zorgen we ervoor dat zowel je competenties als valkuilen zichtbaar worden. Hierna gaan we direct op zoek je ideale match. Mochten we geen aansluitende opdracht kunnen vinden dan bieden we extra training aan zodat je skills verbeterd worden en je direct de arbeidsmarkt kunt betreden.

Vacatures Job Engineers Rotterdam

Job Engineers Rotterdam biedt een ruim aantal vacatures voor de bouw en werktuigbouwkunde. De vacatures zijn geschikt voor tekenaars, engineers en modelleurs. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je een tekenaar, engineer of modelleur voor je project? Bekijk dan onze vacatures of meld je aan als opdrachtgever.

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Vacatures direct in jouw e-mailbox