Vacature Traineeship Revit Modelleur - Job Engineers

Vacature Trainee Revit Modelleur

Ben je enthousiast, breng je graag eigen initiatieven en wil je graag verder groeien? Job Engineers biedt jou een werkplek met een prettige sfeer waar men durft te ontwikkelen. Er zijn volop mogelijkheden om je ambitie uit te stippelen en door te groeien naar een volgende functie. Hierbij maakt het niet uit of je al zelfstandig kunt werken of nog hulp nodig hebt, want we helpen je graag met je ontwikkeling.
Kortom, ben jij ambitieus, word je enthousiast van bouwkundig modelleren en houd je van een dynamisch werkveld met multidisciplinaire projecten? Dan komen wij graag met je in contact.

Wij zoeken

Als Revit Trainee ga je stap voor stap alle facetten van het bouwkundig modelleren doorlopen in de praktijk. Jij bent de engineer van jouw eigen carrière en samen met je Job Engineers Coach bekijk je wat het beste bij jou past. Wij helpen je op weg met Revit training, jij gaat je ontwikkelen in bouwkundig modelleren in Revit.

  • Je hebt een basiskennis van Revit die je verder wil ontwikkelen.
  • Je bent in bezit van een bouwkundig MBO-niveau 4 of HBO-diploma.
  • Je bent gedreven en leergierig m.b.t. nieuwe technieken.

Wij bieden

  • De mogelijkheid om per direct te starten, met uitzicht op een vast contract.
  • Een functie die je leert expert te worden in het werken met Revit.
  • Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van ©Autodesk cursussen.
  • Natuurlijk een marktconform salaris dat met je meegroeit.
  • Reiskostenvergoeding of een eigen projectauto.

Over Job Engineers

Job Engineers is een specialist in detachering voor technische functies in de bouw- en maakindustrie. In heel Nederland hebben wij een breed pakket aan bouwkundig en werktuigbouwkundige projecten. Bouwkundig en werktuigbouwkundig professionals sluiten zich aan bij Job Engineers voor vakinhoudelijke begeleiding en werk dat past bij hun competenties en ambities.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie functie en wil je deel uitmaken van een enthousiast team binnen een goedlopende organisatie? Neem contact op met Lerisha van Wanrooij via +31 88 39 77 300 voor meer informatie.

Direct solliciteren? Stuur je CV en een beknopte motivatie naar lerisha@job-engineers.nl of vul het onderstaande formulier in.

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Vacatures direct in jouw e-mailbox