Vacature Traineeship bouwkundig modelleren - Job Engineers

Vacature Trainee bouwkundig modelleren

Als starter begin je in een rol als Revit modelleur en wanneer je het modelleren onder de knie hebt, volg je je ambitie. Ben jij nét afgestudeerd in de richting Bouwkunde? Ben jij nog lang niet uitgeleerd? Bij Job Engineers kun jij je volop ontwikkelen in het gebruik van Autodesk Revit gedurende ons 2-jarige Traineeship. Terwijl je bij klanten van ons aan mooie projecten werkt, volg je parallel trainingen die wij van tevoren in een ontwikkelplan hebben vastgesteld. Het eerste jaar volg je zelfs meerdere trainingen! Welke ambities je ook hebt, het kan allemaal bij Job Engineers!

Functie

Je komt in dienst bij Job Engineers en gaat aan uitdagende projecten werken bij vaste klanten van ICN Group waarvan wij deel uitmaken. Als starter begin je in een rol als Revit modelleur en wanneer je het modelleren onder de knie hebt, volg je je ambitie. Dit kan bijvoorbeeld in de richting van BIM-modelleur/coördinator/manager, werkvoorbereider, projectleider of trainer. Regelmatig trainingen volgen en vervolgens de geleerde stof toepassen in de praktijk hoort tot dit traject.

Bedrijf

ICN Group is gespecialiseerd in branche-specifieke automatiseringsoplossingen voor bouwkunde, werktuigbouw, infrastructuur en ICT. De volgende bedrijven zijn onderdeel van ICN Group: ICN Solutions, Job Engineers, Druchtman & Partners, CADExpress en ICN Systems. Deze bedrijven bieden elk hun specifieke bijdrage om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Profiel van onze ideale kandidaat

  • Je bent niet langer dan 1 jaar afgestudeerd in de richting bouwkunde
  • Je bent ambitieus en hebt de wil om door te leren
  • Kennis van Autodesk Revit
  • Je bent bereid om op verschillende locaties te werken
  • Teamspeler met klantgerichte instelling
  • Stressbestendig

Wat bieden wij?

  • Een prima salaris
  • Een lease-auto
  • Een fijne werkplek

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie startersfunctie en wil je deel uitmaken van een goed lopende organisatie?

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Vacatures direct in jouw e-mailbox