Miquel over Job Engineers: “Duidelijke communicatie en behulpzaam”


Miquel kwam in maart 2021 bij Job Engineers terecht. Hier had hij zijn eerste gesprek met Lerisha, en niet veel later tekende hij zijn contract. Hij kon al snel aan de slag als BIM-modelleur! Job Engineers heeft hem vervolgens geholpen met alle dingen die nodig waren om een vliegende start te maken in deze nieuwe functie. We spraken hem over zijn ervaring met Job Engineers.

Nieuwe baan als BIM-modelleur

Tijdens zijn werk als BIM-modelleur heeft hij aan verschillende projecten met plezier gewerkt. Welke werkzaamheden hij het leukste vond? “Het tekenen van gebouwen, samenwerken met fijne collega’s om tot een geslaagd project te komen, en van iedereen iets leren.”

Samenwerking met Job Engineers

Miquel is zeer tevreden over de samenwerking met Job Engineers: “De samenwerking met Job Engineers was heel fijn. Goede communicatie, prettige omgang en vertrouwd. De contactmomenten waren goed, fijn en prettige gesprekken gehad met mijn contactpersoon Lerisha.”

Naast de prettige samenwerking was hij ook tevreden over de persoonlijke benadering van Job Engineers: “[Ik vond] de persoonlijke felicitatie op mijn verjaardag heel leuk en spontaan.”

We vragen Miquel of hij Job Engineers zou aanbevelen aan anderen: “Ja, ik heb een prettige samenwerking ervaren met duidelijke communicatie en ze zijn erg behulpzaam”, reageert Miquel.

Wil jij ook een kick-start van je carrière?

Wil jij net zoals Miquel begeleid worden naar de perfecte baan? Neem dan contact op met Job Engineers. Wij helpen jou graag verder aan een nieuwe uitdaging!


Neem contact op

ICN Group

Job Engineers is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Job Engineers Rotterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 300
info@job-engineers.nl

KvK: 18081378
BTW: NL815778740B01

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
+31 88 39 77 300

Job Engineers Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
+31 88 39 77 300

job engineers linkedinjob engineers youtubejob engineers instagramjob engineers twitter

© 2023 Job Engineers bv. All rights reserved.