Miquel over Job Engineers: “Duidelijke communicatie en behulpzaam”

Miquel over Job Engineers: “Duidelijke communicatie en behulpzaam”

Miquel kwam in maart 2021 bij Job Engineers terecht. Hier had hij zijn eerste gesprek met Lerisha, en niet veel later tekende hij zijn contract. Hij kon al snel aan de slag als BIM-modelleur! Job Engineers heeft hem vervolgens geholpen met alle dingen die nodig waren om een vliegende start te maken in deze nieuwe functie. We spraken hem over zijn ervaring met Job Engineers.

Nieuwe baan als BIM-modelleur

Tijdens zijn werk als BIM-modelleur heeft hij aan verschillende projecten met plezier gewerkt. Welke werkzaamheden hij het leukste vond? “Het tekenen van gebouwen, samenwerken met fijne collega’s om tot een geslaagd project te komen, en van iedereen iets leren.”

Samenwerking met Job Engineers

Miquel is zeer tevreden over de samenwerking met Job Engineers: “De samenwerking met Job Engineers was heel fijn. Goede communicatie, prettige omgang en vertrouwd. De contactmomenten waren goed, fijn en prettige gesprekken gehad met mijn contactpersoon Lerisha.”

Naast de prettige samenwerking was hij ook tevreden over de persoonlijke benadering van Job Engineers: “[Ik vond] de persoonlijke felicitatie op mijn verjaardag heel leuk en spontaan.”

We vragen Miquel of hij Job Engineers zou aanbevelen aan anderen: “Ja, ik heb een prettige samenwerking ervaren met duidelijke communicatie en ze zijn erg behulpzaam”, reageert Miquel.

Wil jij ook een kick-start van je carrière?

Wil jij net zoals Miquel begeleid worden naar de perfecte baan? Neem dan contact op met Job Engineers. Wij helpen jou graag verder aan een nieuwe uitdaging!

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Berichten per categorie

Vacatures direct in jouw e-mailbox