Kick-start je carrière met een Job Engineers LoopbaancoachKick-start carriere

Heb je net je diploma behaald voor een technische opleiding in de bouw of werktuigbouw? Of heb je misschien een paar jaar ervaring als engineer en wil je een volgende stap maken op de carrièreladder? Je bent klaar voor een interessante, uitdagende baan op het gebied van ontwerp, engineering of ontwikkeling. Je zoekt een werkgever die jou waardeert en goed beloont.

Als je met de vraag rondloopt hoe je dat voor elkaar krijgt – want solliciteren is toch heel iets anders dan 3D modelleren – maak dan gebruik van een Job Engineers Loopbaancoach. Wij zijn erop gericht je aan die interessante baan te helpen en je in contact met die goede werkgever te brengen. Dat doen we op verschillende manieren, maar altijd persoonlijk, betrokken en integer.

De Job Engineers Loopbaancoach kan je op verschillende onderdelen in het sollicitatietraject adviseren en begeleiden, bijvoorbeeld:


 • Advies over een c.v. en sollicitatie waarin je je onderscheidt: jouw Job Engineers Loopbaancoach kan je bijvoorbeeld helpen met een plan van aanpak, het opstellen van een c.v. en de voorbereiding van een (online) sollicitatiegesprek.
 • Helpen met je profilering op social media: de arbeidsmarkt vind je vooral op LinkedIn. Je moet ervoor zorgen dat je daar gezien wordt, en de Job Engineers Loopbaancoach kan je daarbij helpen. Wij checken je profiel en geven tips en aanwijzing welke acties je kunt ondernemen om op LinkedIn die ideale werkgever te vinden en ermee in contact te komen.
 • Meedenken over een carrièrepad: samen met jou onderzoeken we wat je kan en wil, wat je zoekt in een technische functie, hoe je wilt groeien en waar jouw ideale baan is te vinden.

Aan de hulp van jouw Job Engineers Loopbaancoach zijn geen kosten verbonden, want we vinden dat iedere (werktuig)bouwkundige zijn of haar ideale functie in een fijne omgeving verdient. En daarbij zijn jouw competenties en ambitie leidend.

Laat in het formulier hierna jouw gegevens achter en een onze Job Engineers Loopbaancoaches neemt contact op om na te gaan wat hij of zij voor jou kan betekenen. Je mag ook direct met een van de coaches hiernaast contact opnemen. We horen graag van je!
     ICN Group

  Job Engineers is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

  Job Engineers Rotterdam

  Van Nelleweg 1
  3044 BC Rotterdam

  +31 88 39 77 300
  info@job-engineers.nl

  KvK: 18081378
  BTW: NL815778740B01

  Job Engineers ‘s-Hertogenbosch

  Europalaan 14
  5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  +31 88 39 77 300

  Job Engineers Apeldoorn

  Oude Apeldoornseweg 41
  7333 NR Apeldoorn
  +31 88 39 77 300

  job engineers linkedinjob engineers youtubejob engineers instagramjob engineers twitter

  © 2023 Job Engineers bv. All rights reserved.