Job Engineers Loopbaancoach - Kick-start je carrière

Kick-start je carrière met een Job Engineers Loopbaancoach

Kick-start carriere

Heb je net je diploma behaald voor een technische opleiding in de bouw of werktuigbouw? Of heb je misschien een paar jaar ervaring als engineer en wil je een volgende stap maken op de carrièreladder? Je bent klaar voor een interessante, uitdagende baan op het gebied van ontwerp, engineering of ontwikkeling. Je zoekt een werkgever die jou waardeert en goed beloont.

Als je met de vraag rondloopt hoe je dat voor elkaar krijgt – want solliciteren is toch heel iets anders dan 3D modelleren – maak dan gebruik van een Job Engineers Loopbaancoach. Wij zijn erop gericht je aan die interessante baan te helpen en je in contact met die goede werkgever te brengen. Dat doen we op verschillende manieren, maar altijd persoonlijk, betrokken en integer.

Sollicitatietraject adviseren en begeleiden

De Job Engineers Loopbaancoach kan je op verschillende onderdelen in het sollicitatietraject adviseren en begeleiden, bijvoorbeeld:

  • Advies over een c.v. en sollicitatie waarin je je onderscheidt: jouw Job Engineers Loopbaancoach kan je bijvoorbeeld helpen met een plan van aanpak, het opstellen van een c.v. en de voorbereiding van een (online) sollicitatiegesprek.
  • Helpen met je profilering op social media: de arbeidsmarkt vind je vooral op LinkedIn. Je moet ervoor zorgen dat je daar gezien wordt, en de Job Engineers Loopbaancoach kan je daarbij helpen. Wij checken je profiel en geven tips en aanwijzing welke acties je kunt ondernemen om op LinkedIn die ideale werkgever te vinden en ermee in contact te komen.
  • Meedenken over een carrièrepad: samen met jou onderzoeken we wat je kan en wil, wat je zoekt in een technische functie, hoe je wilt groeien en waar jouw ideale baan is te vinden.

Aan de hulp van jouw Job Engineers Loopbaancoach zijn geen kosten verbonden, want we vinden dat iedere (werktuig)bouwkundige zijn of haar ideale functie in een fijne omgeving verdient. En daarbij zijn jouw competenties en ambitie leidend.

Laat in het formulier hierna jouw gegevens achter en een onze Job Engineers Loopbaancoaches neemt contact op om na te gaan wat hij of zij voor jou kan betekenen. Je mag ook direct met een van de coaches hiernaast contact opnemen. We horen graag van je!

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Berichten per categorie

Vacatures direct in jouw e-mailbox