Ik vind dat alles er goed geregeld is


 

Pedro Driessen (46) werkt als 3D Revit-modelleur bij Unibouw in Gemert:

In het verleden heb ik als bouwkundige bij meerdere architectenbureaus gewerkt. Ook heb ik gedurende twaalf jaar een eigen bedrijf gehad. Maar door het wegvallen van een grote opdrachtgever moest ik daarmee noodgedwongen stoppen. Na korte tijd werkloos te zijn geweest, werd ik benaderd door Job Engineers. Zij hadden mij gevonden in de databank van het UWV waar ik stond ingeschreven. Eerst heeft Job Engineers mij in het laatste kwartaal van 2016 gedetacheerd bij een Maastrichts architectenbureau en sinds medio januari werk ik bij aannemersbedrijf Unibouw in Gemert. Daar ben ik meteen begonnen met in Autodesk Revit te tekenen.

Hoewel ik al over ruime bouwkundige ervaring beschikte, was Autodesk Revit helemaal nieuw voor mij. Die vaardigheden heb ik echter snel kunnen leren met een basiscursus Revit in het eigen Training Center van Job Engineers. En om mijn vakkennis verder bij te spijkeren, ga ik binnenkort ook nog een basiscursus Revit Family volgen. Bij Job Engineers is alles goed geregeld. Een heel verschil met andere uitzendbureaus waar toch veel minder aandacht is voor de professionele ontwikkeling van de kandidaat. Bij Job Engineers krijg je daarentegen wel volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.”


ICN Group

Job Engineers is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Job Engineers Rotterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 300
info@job-engineers.nl

KvK: 18081378
BTW: NL815778740B01

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
+31 88 39 77 300

Job Engineers Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
+31 88 39 77 300

job engineers linkedinjob engineers youtubejob engineers instagramjob engineers twitter

© 2023 Job Engineers bv. All rights reserved.