Het fijne is het informele, laagdrempelige karakter


Martijn Vrins (26) werkt als bouwkundig tekenaar bij ingenieursbureau DENC in Oisterwijk:

In het verleden heb ik op het MBO een diploma Bouwkunde behaald plus nog een jaar HBO Bouwkunde gestudeerd. Nadat ik mijn studie had afgerond, kon ik geen passende baan vinden en heb ik gedurende drie jaar als magazijnmedewerker gewerkt. Maar toen de bouw weer aantrok, ben ik weer druk gaan solliciteren omdat ik toch graag iets met mijn opleiding wilde doen.

Zodoende ben ik ook met Job Engineers  in aanraking gekomen. In eerste instantie hadden zij geen passende  vacature voor mij en ben ik via een ander detacheringsbureau bij een aannemersbureau aan de slag gegaan, waar voornamelijk met AutoCAD werd gewerkt. In de tussentijd heb ik in het Training Center van Job Engineers echter wel alvast een basiscursus Revit gevolgd. Toen ik zo’n half jaar later vertrok bij dat aannemersbedrijf en alsnog door Job Engineers werd gedetacheerd bij ingenieursbureau DENC in Oisterwijk, kwam die Revit-kennis mij goed van pas.

Het is geen gemakkelijk programma om te leren, maar als je er eenmaal vaardigheid in hebt, zorgt het voor een sneller werkproces. Wat vooral handig is, is dat je met Revit met meerdere mensen aan hetzelfde project kunt werken. Bij DENC houd ik mij vooral bezig met  het tekenen van grotere magazijnen en kantoren. Aangezien ik nog niet zoveel ervaring  heb met Revit, kreeg ik vooral in het begin veel begeleiding van mijn collega’s. En voor vragen over Revit kan ik ook altijd de helpdesk van Job Engineers bellen.

Het fijne van detacheringsbureau Job Engineers vind ik vooral het informele, laagdrempelige karakter en de persoonlijke begeleiding van de kandidaten. Overigens heb ik na een half jaar te zijn gedetacheerd via Job Engineers inmiddels een vast jaarcontract bij DENC gekregen. Ook dat bewijst dat de aanpak van Job Engineers werkt!”


ICN Group

Job Engineers is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Job Engineers Rotterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 300
info@job-engineers.nl

KvK: 18081378
BTW: NL815778740B01

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
+31 88 39 77 300

Job Engineers Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
+31 88 39 77 300

job engineers linkedinjob engineers youtubejob engineers instagramjob engineers twitter

© 2023 Job Engineers bv. All rights reserved.