Job Engineers - Persoonlijke en laagdrempelige begeleiding

Het fijne is het informele, laagdrempelige karakter

Martijn Vrins (26) werkt als bouwkundig tekenaar bij ingenieursbureau DENC in Oisterwijk:

In het verleden heb ik op het MBO een diploma Bouwkunde behaald plus nog een jaar HBO Bouwkunde gestudeerd. Nadat ik mijn studie had afgerond, kon ik geen passende baan vinden en heb ik gedurende drie jaar als magazijnmedewerker gewerkt. Maar toen de bouw weer aantrok, ben ik weer druk gaan solliciteren omdat ik toch graag iets met mijn opleiding wilde doen.

Zodoende ben ik ook met Job Engineers  in aanraking gekomen. In eerste instantie hadden zij geen passende  vacature voor mij en ben ik via een ander detacheringsbureau bij een aannemersbureau aan de slag gegaan, waar voornamelijk met AutoCAD werd gewerkt. In de tussentijd heb ik in het Training Center van Job Engineers echter wel alvast een basiscursus Revit gevolgd. Toen ik zo’n half jaar later vertrok bij dat aannemersbedrijf en alsnog door Job Engineers werd gedetacheerd bij ingenieursbureau DENC in Oisterwijk, kwam die Revit-kennis mij goed van pas.

Het is geen gemakkelijk programma om te leren, maar als je er eenmaal vaardigheid in hebt, zorgt het voor een sneller werkproces. Wat vooral handig is, is dat je met Revit met meerdere mensen aan hetzelfde project kunt werken. Bij DENC houd ik mij vooral bezig met  het tekenen van grotere magazijnen en kantoren. Aangezien ik nog niet zoveel ervaring  heb met Revit, kreeg ik vooral in het begin veel begeleiding van mijn collega’s. En voor vragen over Revit kan ik ook altijd de helpdesk van Job Engineers bellen.

Het fijne van detacheringsbureau Job Engineers vind ik vooral het informele, laagdrempelige karakter en de persoonlijke begeleiding van de kandidaten. Overigens heb ik na een half jaar te zijn gedetacheerd via Job Engineers inmiddels een vast jaarcontract bij DENC gekregen. Ook dat bewijst dat de aanpak van Job Engineers werkt!”

Droombaan nog niet gevonden?

Wil je een open sollicitatie insturen? Of je bij ons team van specialisten aansluiten? Schrijf je in bij Job Engineers.

Berichten per categorie

Vacatures direct in jouw e-mailbox