Mijn ambitie is om technisch tekenaar te zijn


Koen Bosch (26) werkt via Job Engineers als 3D Revit-modelleur bij Unibouw in Gemert:

Nadat ik was afgestudeerd als bouwkundige, ben ik bij de supportafdeling van ICN Solutions in ‘s-Hertogenbosch gaan werken. Maar mijn eigenlijke ambitie was om technisch tekenaar te worden. Eerst heb ik daarom een basiscursus Autodesk Revit gevolgd. Daarna is Job Engineers − net als ICN Solutions onderdeel van de ICN Group − op zoek gegaan naar een opdrachtgever in de door mij gewenste richting. Zo kwam het dat ik bij Unibouw ben begonnen als 3D Revit-modelleur. Ik ben vanaf nul beginnen te tekenen aan een bedrijfspand voor DAF vrachtauto’s in Duitsland, compleet met reparatiewerkplaats, wasstraat, kantoorgedeelte en showroom. Heel uitdagend werk dus.

De kracht van Job Engineers is dat zij kunnen putten uit een omvangrijk netwerk in de bouwwereld. Zodra zij een duidelijk beeld hebben van wat je ambitie is als kandidaat, komen zij meteen met een aantal potentiële opdrachtgevers. Een ander groot voordeel is dat Job Engineers over een eigen Training Center beschikt, waar je jezelf ook tijdens je detachering steeds verder kunt blijven ontwikkelen. Onlangs heb ik daar bijvoorbeeld de aanvullende cursus Revit Family gevolgd. Ik weet namelijk wel al veel van Revit, maar ben nog lang niet uitgeleerd.”


ICN Group

Job Engineers is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Job Engineers Rotterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

+31 88 39 77 300
info@job-engineers.nl

KvK: 18081378
BTW: NL815778740B01

Job Engineers ‘s-Hertogenbosch

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
+31 88 39 77 300

Job Engineers Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
+31 88 39 77 300

job engineers linkedinjob engineers youtubejob engineers instagramjob engineers twitter

© 2023 Job Engineers bv. All rights reserved.